Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 392 2240 - Fax: +36 1 392 2571
hun-flag eng-flag

EDI kapcsolatok

EDI kapcsolatok és referenciák

AZ EDI KOMMUNIKÁCIÓ

Az EDI kommunikáció kapcsolatainak megléte döntő jelentőségűek lehetnek egy vállalat piaci versenyképességében. Ezért lényeges hogy a hozzá kapcsolódó szolgáltató milyen úgynevezett EDI konnektivítással, EDI kapcsolatokkal rendelkezik és nem változnak-e jelentősen áraik egy-egy EDI kapcsolat esetében.

Cégünk kiterjedt hazai és globális EDI kapcsolatokkal rendelkezik. A hazai és a világ EDI szereplői közül mindenkit el tudunk érni, illetve mindenkit be tudunk integrálni EDI rendszerünkbe. Kiterjedt EDI kapcsolati helyzetünket, - a magyar piacon egyedülálló, - saját EDI kommunikációs eszközparkunk kialakításával értük el. A saját eszközök azt jelentik hogy közvetlenül tudjuk menedzselni EDI hálózatunkat nem partnereken keresztül, ami rövid válaszidőket és nagy rugalmasságot jelent és anyagilag függetlenek vagyunk a külföldi szolgáltatók árképzésétől.

Cégünk EDI kapcsolatai egyben referenciáinkat is jelentik ezért ezek vázolását „Közvetlen EDI kapcsolatok”, „VAN kapcsolatok” és „X.400 kapcsolatok” almenüpontokban tárgyaljuk.

webedi

WEBEDI szolgáltatásunk elérése

Tovább

internet

Internet szolgáltatásaink

Tovább

EEDIN

European EDI Network

Tovább

mi az edi?

EDI ismeretek

Tovább
ediport-footer-logo

 

További érdeklődés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Térkép

Elérhetőségek

H-1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 392 2240, +36 1 392 2241
fax-ediport-icon
+36 1 392 2571
MENÜ