Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 392 2240 - Fax: +36 1 392 2571
hun-flag eng-flag

EDI szolgáltatás bevezetése és üzemeltetése

EDI rendszerek szállítása

EDI rendszerek szállítása és telepítése

Mint EDI rendszerintegrátor, EDI rendszerek szállítására, üzembehelyezésére is vállalkozunk. Ügyfeleinknél EDI szerver rendszereket alakítunk ki a kívánalmaknak megfelelően. Biztosítjuk a kiszállított szoftverek három-szintű EDI szupportját, ami a szoftverkövetéseket is magukban foglalják. Az EDI rendszerekhez Help Desk szolgáltatást, igény esetén helyszíni (On-site) ügyféltámogatást is nyújtunk.

Az EDI kommunikáció során az EDI hálózat egyik legfontosabb rendszermegvalósítási  tevékenységünk az adatcserében részt vevő üzenetek fejlesztése és azok adott számítástechnikai környezetbe illesztése. Az üzenetek tervezése történhet funkcionális kívánalmak, illetve a partner jól definiált (Message Implementation Guidline, MIG) elvárásai alapján. Az üzeneteket teszteljük és beüzemeljük az elvárt adatcserét a partnerekkel. Igény esetén „EDI roll out” keretében a partnerek fokozatos EDI bevezetését is vállaljuk.

EDI ROLL OUT

 

EDI szoftverek

Az ügyfeleknél történő EDI rendszer kialakításához BizTalk alapú EDI szerver szoftverünket ajánljuk, ami kisebb és nagyobb EDI kommunikációs központok kialakítását teszi lehetővé. Az EDI szerver, mint BizTalk modul (connector) fut a BizTalk környezetben, ami mint a piacon elterjedt alkalmazásintegrátor eszköz biztosítja az EDI fordítás EDI kommunikációs és alkalmazás integrációs kapcsolatait. Az EDI szerver számos partner (pl.: beszállítók) kapcsolódását szimultán működteti, ellenőrzött és automatikus módon. Több EDI közösség elkülönült kezelése válik lehetővé és számos hozzáadott értékű szolgáltató is csatlakoztatható. Az EDI kommunikáció folyamán az EDI üzenetek fejlesztése, átfogó és elterjedt fejlesztői környezetben, Visual Studio-ban történik. Bármely EDI szabvány használható, a szerver konvertere nem EDI szabvány szerinti fordítások végrehatására is képes. Fordítás előtti és utáni feldolgozások is beiktatható a fordítási folyamatba. A rendszer több szinten naplózható és monitorozható. Az üzenetek kapcsolati jellemzők alapján archiválhatók. Az EDI szerver egyszerre több belső (inhouse) alkalmazást is képes kiszolgálni, szabályozható és naplózott módon. A BizTalk az EDI kezelése mellett egyéb vállalatirányítási integrációkra is alkalmazható.

A ProgramTECH MOST ügyviteli program EDI kommunkációs modulja közvetlenül kapcsolódik az Ediport szolgáltatásához.

 

webedi

WEBEDI szolgáltatásunk elérése

Tovább

internet

Internet szolgáltatásaink

Tovább

EEDIN

European EDI Network

Tovább

mi az edi?

EDI ismeretek

Tovább
ediport-footer-logo

 

További érdeklődés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Térkép

Elérhetőségek

H-1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 392 2240, +36 1 392 2241
fax-ediport-icon
+36 1 392 2571
MENÜ