Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 392 2240 - Fax: +36 1 392 2571
hun-flag eng-flag

EDI szolgáltatás bevezetése és üzemeltetése

EDI szolgáltatás bevezetése és üzemeltetése

Az EDI fejlesztés az EDI dokumentumok alapján három fő területen történik:

EDI Kommunikációs fejlesztés
Az EDI kommunikáció fejlesztésben ügyfelünket a kívánt EDI kommunikáció vonalakon összekötjük partnerével az Ediport által biztosított EDI szolgáltatás rendszereén keresztül. Ügyfelünk és partnerük EDI kommunikációs protokollja különféle lehet, ami azt jelenti, hogy ügyfelünknek nem kell a partnere által elvárt EDI kommunikációs követelményeknek megfelelnie. Ügyfelünknek mindez az EDI kommunikáció szoftvervásárlás és az üzemeltetői költségek elkerülhetőségét jelenti.

EDI Adategyeztetés
Ügyfeleink az üzeneteket saját belső file-formátumukban forgalmazhatják, nem kell megfelelniük a partnerük által elvárt file-formátum előírásainak. A partner felé ezen formátumok teljesülését szolgáltatásunk biztosítja adatformátum konverzió segítségével. A forgalmazás során cserélt adatok viszont nem változhatnak a konverzió során, ezeket az adatokat ügyfelünknek kell értelmeznie üzenetfogadás esetén, illetve előállítania üzenet küldés esetén, saját file-formátumában. Ezért a fordító táblák fejlesztéséhez az cserélt adatok értelmezésére és az adatformátumok tisztázására van szükség. Ezt jelenti az adategyeztetés, amit többnyire mi végzünk ügyfelünk (vagy annak rendszergazdája) és az ügyfél partnere között. Mindezzel ügyfelünk válláról olyan szervezési munkát veszünk le, amihez elmélyült EDI szabvány ismeret és külföldi partner esetén jelentős szakmai idegen nyelvismeret szükséges.

EDI fordítás fejlesztése
Az EDI kommunikáció kapcsolatainak felépülése és a cserélt adattartalmak és formátumok tisztázása után kerülhet sor az EDI konverzió kifejlesztésére, amit egy az egyben mi végzünk. A konverzió szolgáltatás nyújtásával ügyfeleinket mentesítjük EDI konverziós szoftverek vásárlásától, üzemeltetésétől és az EDI fejlesztésektől.

Az EDI kommunikáció kiépítés, az adategyeztetés és a konverziós szabványok további szakmai részletezése almenűinkben található.

webedi

WEBEDI szolgáltatásunk elérése

Tovább

internet

Internet szolgáltatásaink

Tovább

EEDIN

European EDI Network

Tovább

mi az edi?

EDI ismeretek

Tovább
ediport-footer-logo

 

További érdeklődés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Térkép

Elérhetőségek

H-1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 392 2240, +36 1 392 2241
fax-ediport-icon
+36 1 392 2571
MENÜ